Yükleniyor

Kazayaptim.com, İlk Yatırım Turunu Tamamladı

Kazayaptim.com ilk yatırım

Kazayaptim.com, İlk Yatırım Turunu Tamamladı

Kazayaptim.com olarak, sürücülerin zor anlarında hızlı ve etkili çözümler sunma misyonumuz doğrultusunda, entegre güvenlik çözümlerimizle acil durumlarda sürücülere saniyeler içinde destek sağlıyoruz. Colendi ve One Tech Ventures liderliğinde gerçekleşen ilk yatırım turumuzda 2 milyon dolar değerleme üzerinden 200 bin dolar yatırım alarak önemli bir adım attık. Bu önemli turda Bülent Tekmen, Erkan Kilimci, Demirhan Şener ve Okan Utkueri gibi değerli melek yatırımcılar da bizimle birlikte oldu.

Teknolojik Altyapı ve Hizmetler:

Kazayaptim.com olarak, kurucumuz Cüneyt Lütfü İspir önderliğinde sadece kaza anında değil, araçla ilgili tüm acil durumlarda saniyeler içinde müdahale edebilen bir araç içi entegre güvenlik çözümü sunuyoruz. Mobil uygulamamız veya araca takılan özel cihazlarımız aracılığıyla kaza algılama, hırsızlık algılama gibi sensör bilgilerini algoritmalar ile değerlendirerek, siz değerli sürücülerimize hızlı ve güvenilir destek araması imkanı tanıyoruz. Finansal Destek Paketleri:

Biz, Londra merkezli Türk girişimi olarak sadece güvenlik hizmetleri sunmakla kalmıyoruz. Aynı zamanda sizlere özel finansal destek paketlerini de sunuyoruz. Yıl boyunca üye iş yerlerinden yaptığınız sigorta, lastik, mekanik bakım servisi gibi harcamalarınızı puanlara çevirerek, ücretsiz araç takip cihazı, güvenlik paketi gibi avantajları sizinle buluşturuyoruz.

Gelecek Hedefleri:

Biz, kazayaptim.com olarak elde ettiğimiz ilk tur yatırımını ağırlıklı olarak yeni kullanıcı kazanımında kullanacağız. Hedefimiz, Avrupa’da ADAC ve ABD’deki AAA örneklerinde olduğu gibi, üyelik modelleri ile beş yıl içinde Türkiye’de 1 milyon araca ulaşmak. Uzun vadeli hedeflerimiz arasında ise önce Avrupa ve İngiltere pazarlarında, daha sonra ABD ve Uzakdoğu pazarlarında faaliyet göstermek bulunuyor. 1 milyon araç hedefimize ulaştığımızda, siz değerli kullanıcılarımızla birlikte Türkiye’nin insurtech alanındaki ilk unicorn’u olmayı hedefliyoruz.